Χορηγοί / Sponcors

formula-parts-logo2-wide.jpg

FORMULA PARTS

f1logo.png

Γιάννης Ζήβας

Contact
cup10 coffee roaster

cup10

Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη

Annotation 2019-02-14 102045.jpg

Σχολή Saint Joseph

 
DSC_0330.JPG
DSC_0333.JPG

Άρης Κυριαζής

Team Captain / RnD / Resource Manager

Είμαι ο Άρης Κυριαζής. Είναι η 3η φορά που συμμετέχω στο διαγωνισμό και κάθε φορά το κάνω με όλο και μεγαλύτερο πάθος και χαρά. Αγαπάω τη Φυσική και τον ίδιο το διαγωνισμό F1INSCHOOLS και δεν σκοπεύω να τα παρατήσω εάν δεν επιτύχω το μεγαλύτερο μου στόχο/όνειρο να πάω με την ομάδα της X-aile στους παγκόσμιους αγώνες.

Νικόλας Μπουρνιάς

Manufacturing Engineer / Social Media Strategist 

Είμαι ο Νικόλας Μπουρνιάς. Είναι η 3η φορά που συμμετέχω στο διαγωνισμό και φέτος ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει στο υψηλότερο σκαλί του διαγωνισμού. Οι παγκόσμιοι αγώνες είναι ο ένας και μοναδικός στόχος μου και τον θεωρώ απόλυτα εφικτό.

top view.png
DSC_0350.JPG

​Dionisis Koukis, Giannis Mouzakis, Pavlos Ragousis, Aristotelis Kenoutis, Manolis Koukis, Tsalahouris Dimitris, Theodoros Rodopoulos, Tsalahouris Konstantinos

Supporting members

Όλοι βοηθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ομάδας μας.

Κατερίνα Γιοβαζολιά

Design Engineer

Είμαι η
Κατερίνα Γιοβαζολιά
Είναι η 1η φορά που συμμετέχω στο διαγωνισμό και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει στους στόχους της. Είμαι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μου και γεμάτη όρεξη να μάθω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται.

 

Committed to Excellence

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ/ABOUT US

Είμαστε η ομάδα X-aile Racing της σχολής Saint Joseph Πεύκης και συμμετέχουμε στο παγκόσμιο διαγωνισμό τεχνολογίας ''F1 IN SCHOOLS''. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους παγκόσμιους τελικούς αγώνες για να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει ως ομάδα εδώ και πέντε χρόνια. Με την εμπειρία των προηγούμενων ετών και το πάθος για διάκριση, προχωράμε όσο ποτέ προσηλωμένοι στο στόχο μας.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ / OUR TEAM

Exceeding Your Expectations

  • Team captain  / RnD  Aris Kyriazis

    • Design Engineer / Social Media Strategist   Katerina Giovazolia

  • Construction Engineer / Marketing Strategist       Nickolas Bournias

  • Supporting members   Dionisis Koukis, Giannis Mouzakis, Pavlos Ragousis, Aristotelis Kenoutis, Manolis Koukis, Tsalahouris Dimitris, Theodoros Rodopoulos, Tsalahouris Konstantinos

 
1st page (2).png
12001062_710599812374291_489332971771053
image.jpg

Περισσότερα για εμάς / More info

Τα τελευταία πέντε (5) χρόνια η ομάδα μας συμμετέχει στο παγκόσμιο διαγωνισμό τεχνολογίας F1 IN SCHOOLS μέσω του σχολείου Saint Joseph Πεύκης. Στη διάρκεια αυτών των συμμετοχών είχαμε πολλά βραβεία σε τελικούς αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος, μερικούς από τους καλύτερους χρόνους (σε σχέση με τα υπόλοιπα σχολεία) στη πίστα του διαγωνισμού και αμέτρητες χαρές μέσα από σκληρές, επίπονες αλλά και διασκεδαστικές εμπειρίες. Κάθε χρονιά προσπαθούμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, με νέα μέλη και νέα διάθεση για περισσότερη δουλειά.

Ο Διαγωνισμός / Τhe Competition

Χορηγικά προγράμματα / Sponsorship Proposal

Επικοινωνία / Communication